20 – 23 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 20-08-2020:Αναχώρηση Ορεστιάδα στις 03.30 και στις 05:00 το πρωί από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στο νησί της Λευκάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη & γεύμα ατομικά. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης. Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη παραλία της Λευκάδας. Διανυκτέρευση.                             

2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-08-2020:Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Πάργα, όπου θα κάνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα στα πανέμορφα νησιά με τις πεντακάθαρες και καταγάλανες παραλίες τους Παξούς. Αφήνουμε την Πάργα κατά τις 10 το πρωί. Μετά από μία ώρα φτάνουμε στο Λόγγο, το μικρότερο από τα τρία βασικά χωριά, και είναι πραγματικά γραφικό. Οι ταβέρνες και τα μπαρ έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και εκεί «χτυπά» η καρδιά αυτού του χωριού. Εδώ μένουμε για λίγο και μετά σαλπάρουμε για τη Λάκκα. Αυτό το φυσικό λιμάνι είναι ένα απάνεμο αγκυροβόλι με πεντακάθαρα νερά. Στη Λάκκα θα μείνουμε μιάμιση ώρα για να κολυμπήσετε και να γευματίσετε σε μια από τις μικρές παραδοσιακές ταβέρνες. Οι γκρεμοί με τις κοφτερές άκρες που μοιάζουν με πύργους είναι γεμάτοι σπηλιές. Θα επισκεφτούμε τρεις από αυτές: Την Υπαπαντή και τον Ορθόλιθο. Η θέα από εδώ σε συναρπάζει. Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντίπαξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία δεύτερη βουτιά στα καταγάλανα νερά.. Επιστροφή στην Πάργα. Αναχώρηση για Λευκάδα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

lefkada[1]

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-08-2020:-Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική κρουαζιέρα από το Νιδρί. Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-08-2020:-Πρόγευμα και αναχώρηση για Πρέβεζα, η  πόλη είναι χτισμένη πάνω σε μια χερσόνησο που δεσπόζει στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου ,επίσκεψη στη παλιά πόλη και χρόνος για καφέ. Επίσκεψη συνέχεια στο αρχαίο Νεκρομαντείοτου Αχέροντα. Βρίσκεται στο χωριό Μεσοπόταμος, του Νομού Πρεβέζης, στο σημείο όπου έσμιγε ο ποταμός Αχέρων με τον Κώκυτο και τον Πυριφλεγέθοντα, στις βορειοδυτικές όχθες της Αχερουσίας Λίμνης, η οποία αποτελούσε την είσοδο του κόσμου των ψυχών. Στα Σύβοτα, γεύμα ατομικά & ελεύθερος χρόνος για μπάνιο ή περιήγηση με καραβάκια στα νησάκια. Μέσω Εγνατίας οδού παίρνουμε  το δρόμο της επιστροφής  και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη στην πόλη μας.     ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:235€, σε τρίκλινο:225€, διαφορά μονόκλινου: 50€

Παιδί  έως 12 ετών με γονείς: 195€,

ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 75€, Δ.Κ.Τ ΟΓΑ: 80€, EARLY BOOKING: -60€!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με υπερσύχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο

 NIRIKOS  3* (στο κέντρο της Λευκάδας). * Τρία πρωινά σε μπουφέ. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. * Φόρο διανυκτέρευσης 0,50€ για κάθε δωμάτιο την κάθε  νύχτα. *Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά ΑΠΟ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 03:30,ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία)05:50, ΞΑΝΘΗ(Αγροτική) 06:40, ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες) 07:30,

Κατηγορίες: Uncategorized