ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα . Σάββατο 25 Φεβρουαρίου(400χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας  και αναχώρηση 06:00  για τους πρόποδες του Ολύμπου όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου που χρησιμοποιήθηκε ως λημέρι των αγωνιστών του Ολύμπου. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, όπου θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια του και θα γευματίσουμε εδώ ατομικά.  Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα. Κυριακή 26 Φεβρουαρίου(210χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση κατά τις 10:00 για την  Νάουσα, πόλη με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά λόγω του Αραπίτσα ποταμού που τη διασχίζει. Παρακολούθηση της αποκριάτικης παρέλασης που ξεκινάει από το παραδοσιακό κτήριο Ομίλου «Γενίτσαροι και Μπούλες», πρώην σησαμοτριβείο «Μάκη» ως την πλατείαΑλωνίων. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το  βράδυ δείπνο και πάλι με μουσική Καλή διασκέδαση! Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου(580χλμ)

Τυρναβίτικο Καρναβάλι – Μπουρανί | schooltime.grΠρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και  αναχωρούμε στη συνέχεια με το πούλμαν για την πόλη του Τιρνάβου. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με το “μπουρανί” της Καθαρής Δευτέρας, τη μοναδική αυτή διονυσιακή γιορτή, αφιερωμένη στη γονιμότητα της γης. Αναπόσπαστο αξεσουάρ των καρναβαλιστών είναι ο φαλλός, τον οποίο στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων βλέπει κανείς στην πόλη σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Το πρόγραμμα αρχίζει από το «μπουρανί» στον προφήτη Ηλία  και αναβίωση εθίμων στην κεντρική πλατεία από τον πολιτιστικό σύλλογο. Tο απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ.                    ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                                                                                          

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 155€, ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:140€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:200€, ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ EXTRA BED:110€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο. *Δύο(2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PLATON BEACH 2**superior  στην παραλία Ολυμπιακή Ακτή. *Δύο (2) πρωινά σε μπουφέ & δύο (2) δείπνα με μουσική για Αποκριάτικο Ρεβεγιόν.* Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.* Έμπειρο – συνοδό του γραφείου μας. *Ασφάλεια αστικής και Επαγγελματικής  ευθύνης. *ΦΠΑ εντός. *Προσφορά ο φόρος διανυκτέρευσης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:-Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, ποτά και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΑΝΑΧ: Ορεστιάδα 05:30, Διδυμότειχο 05:45 Κομοτηνή 07:20, Ξάνθη 08:00, Καβάλα 09:00,Δράμα 08:15

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

ALPINO TOURS KΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 200 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Τηλέφωνα: 25520-23352  www.alpinotours.gr Καλή Αποκριά