ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ & ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ

3ΗΜΕΡΕΣ                                                  3 – 5 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα Σάββατο 03.06.23:

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 6.00 και από Αλεξ/πόλη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος)και αναχώρηση στις 07:15 το πρωί με προορισμό την όμορφη Κωνσταντινούπολη. Αφού γίνει η διέλευσή μας από τα σύνορα, όπου θα γίνει έλεγχος διαβατηρίων συνεχίζουμε το ταξίδι μας για Κωνσταντινούπολη με μια στάση στην Ραιδεστό για καφέ και  ξεκούραση. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την πανέμορφη Πόλη μας με πρώτη στάση για ξενάγηση στην Μονή της Ζωοδόχου Πηγής το  Μπαλουκλί με τα θρυλικά μισοτηγανισμένα ψάρια  το άγιασμα και τους τάφους των πατριαρχών στην συνέχεια πηγαίνουμε στην κλειστή αγορά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

*Σας προτείνουμε μια προαιρετική απογευματινή κρουαζιέρα στον Βόσπορο (τιμή ανά άτομο 15€) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για τα μεγαλύτερα μνημεία της Πόλης εν πλω. Επίσης θα μαγευτείτε από τις εναλλαγές των χρωμάτων και του φωτισμού από μνημείο σε μνημείο καθώς πέφτει το σκοτάδι.

2η μέρα Κυριακή 04.06.23:

 Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για την Ασιατική πλευρά της Πόλης για την προαιρετική κρουαζιέρα  στα πανέμορφα Πριγκηπόννησσα (τιμή ανά άτομο 15€). Ελεύθερος χρόνος στην πλατεία Ταξίμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

*Σας προτείνουμε διασκέδαση με οριεντάλ μουσική, φαγητό, αμανέδες και χανουμάκια (τιμή ανά άτομο 30€).

3η μέρα Δευτέρα 05.06.23:

Αφού απολαύσουμε το εξαίσιο πρωινό μας, αναχωρούμε προς την Παναγία των Βλαχερνών (Ακάθιστος Ύμνος) και έπειτα θα μεταβούμε στο Πατριαρχείο, στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στην περιοχή του Ιπποδρόμου και στο Μπλε Τζαμί. Ακολουθεί επιβίβαση στο λεωφορείο μας και θα αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής  με στάση πάλι στη Ραιδεστό για φαγητό και ξεκούραση. Θα ακολουθήσει ο τυπικός έλεγχος στα σύνορα για τις υποδείξεις των διαβατηρίων-ταυτοτήτων  και άφιξη αργά το απόγευμα στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο όμορφες αναμνήσεις.                                                                                                            ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 165€. ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:+90€

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

*Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. *(2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην πλατεία Ταξίμ.

* (2) προγεύματα σε μπουφέ. * Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. *Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας. *Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης και το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

*Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων. *Εισιτήρια για Πριγκιποννήσια, 15€. *Εισιτήρια Βοσπόρου, 15€. *Έξτρα φιλοδωρήματα. *Διασκέδαση με φαγητό στα παραδοσιακά χανουμάκια.* ΦΠΑ.

*Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις

ALPINO TOURS Κων/πολεως 200

Τηλέφωνα: 25520-23352 www.alpinotours.gr & alpinotours@gmail.com