3 – 6 Μαΐου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024:-Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) στις 05:45. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσου Κεσάνης άφιξη στο Εσέαμπατ (Μάδυτος). Διάπλους Ελλησπόντου. Αποβίβαση στο Τσανάκαλε, συνεχίζουμε μέσου Αδραμυτίου για το Αϊβαλί, όπου και περιήγηση στο μεγάλο  Μοσχονήσι με επίσκεψη στην εκκλησία των Ταξιαρχών(νυν μουσείο). Μεσημεριανό φαγητό ατομικά μέσα στην πόλη του Αιβαλί. Συνεχίζουμε για τη Σμύρνη. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Ελεύθεροι για μια βόλτα στην υπέροχη παραλία Κορδόνι. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2019:-Πρωινό και αναχώρηση στις 8:30. για την πανέμορφη πόλη της Σμύρνης. Θα αρχίσουμε την  περιήγησή μας με επίσκεψη στην ακρόπολη «Καντιφέ καλέ ή βελούδινο κάστρο).  Από εδώ θα ξεναγηθούμε πανοραμικά. Ακολούθως μετά από μια μικρή βόλτα ως τη συνοικία «Ασανσέρ», θα καταλήξουμε στην αγορά της πόλης στην παλιά Τούρκικη συνοικία. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τι θα πει «αγορά της Ανατολής». Ελεύθερος χρόνος για αγορές. Το βράδυ μετά το δείπνο μας θα αναχωρήσουμε για Ανάσταση στην εκκλησία του Αγίου Βουκόλου(πολιούχος Άγιος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η  ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 28.04.2019:-Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση στις 8:30 για Σελτζούκ. Θα επισκεφτούμε το Ναό του Αγίου Ιωάννη στο λόφο Αγιασουλούκ, από όπου θα κατατοπιστούμε ιστορικά γύρω από την αρχαία Έφεσο, τη σημαντικότερη πόλη της Μικράς Ασίας, με το ναό της Αρτέμιδος (ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου). Περιήγηση στο σπίτι της Παναγίας και στη συνέχεια τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε για ψώνια και φαγητό στο κοσμοπολίτικο Κουσάντασι. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ιστορικό και παραδοσιακό Ελληνικό χωριό Κιρκιντζέ για ένα καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Δείπνο & διασκέδαση προαιρετική. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2019:-Συγκέντρωση και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής. Μετάβαση με καραβάκι στο πανέμορφο Κορδελιό. Από εκεί θα μας παραλάβει το πούλμαν για την πανέμορφη Φώκαια, όπου και γεύμα ατομικά εκεί. Συνεχίζουμε  για το Τσανάκκαλε. Διάπλους Ελλησπόντου και αναχώρηση για σύνορα.  Διέλευση των Ελληνοτουρκικών συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.                                                                                                                         ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 285€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 380€, ΠΑΙΔΙ 6-12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 195€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν υπερυψωμένο.* Περιηγήσεις & ξεναγήσεις που αναφέρονται. * Εισιτήρια γέφυρας Ελλησπόντου για πούλμαν και επιβάτες.* Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  KAYA PRESTIGE

HOTEL 4*(κεντρικό) στη Σμύρνη. * Ημιδιατροφή (πρωινό & δείπνο). * Έμπειρο του γραφείου συνοδό. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την ANAX. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 8€ το άτομο.(έως 75 ετών). * ΦΠΑ εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. * Έξτρα φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.